France!

Vi är verkligen framme i Vers, Frankrike. Vårt nya hem. Det är verkligen världens minsta lilla håla, men set känns redan toppen. Har varken wifi eller dator och har inte hunnit snygga till stajlen på bloggen alls. Men skit i det! Vi snackar ändå mayor life style change och sådana måste dokumenteras. Så att man inte glömmer. Flytten har funkat supersmidigt, mycket tack vare de skotska huligankillarna som fixade det. Rakade huvuden och tattoos all over. Svett som droppade (nej sprutade) och fick Malte att springa efter med papper och torka golv. Backen upp till huset var något av en pärs för lastbilen modell större, men det gick såklart. Allt går.
Barnen berömde oss direkt för huset och meddelade direkt att de trivdes. De kunde också enas, utan konflikt, om vem som skulle ha vilket rum.

Idag blir det självklart en tur till IKEAIkea för att inhandla diverse, men viktigast av allt är Kaviar såklart. Sedan ska vi svänga förbi La Mairie (borgmästaren) i byn för att lämna in en lapp att vi flyttat hit och därmed önskar drickbart vatten i våra kranar (bra). Måste också bunkra upp drickyoghurt då Malte lider avsaknaden av fil rejält. Han kör experiment med flingor och drickyoghurt vilket hittills fallit väl ut. Första dagens flingor med mjölk gick inget vidare och andra dagens flingor utan mjölk blev lite väl torrt och under hans värdighet som 10-åring. Nu testar vi nytt! Kycklingfiléerna igår smakade lite för mycket kyckling, vi bad självklar barnen om ursäkt och ska försöka hitta de djupfrysta med 20% insprutat vatten/tillsatser…not.

Ester har sovit i egen säng i två nätter och har lärt sig vissla! Sommarlov är till för sånt!

20120604-094504.jpg

20120604-095337.jpg

4 tankar om “France!

  1. Hej Sofia,
    Låter toppen att följa sina drömmar och go with the flow. Önskar er all lycka i ert nya hemland. //Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s