Le Salève!

Maken fick sova ut imorse och det blev därför inga surdegsbaguetter denna morgon…Istället åkte han ner och handlade på vårt lokala Boulangerie. Baguetter och croissanter spottas ut ur det stället fortare än man hinner säga Skogaholmslimpa!

Well, sen var det dags för oss att sticka på en liten tur. Vi skulle naturligtvis testa nya hiking-utrustningen från Salomon! Var bättre än på Europas minsta berg: Le Salève! 1.097 möh. Vi tog den svindlande kabinbanan upp och sen dagisturen runt restaurangen 😉
Men snygg och anpassad equipment hade vi! Till vårt försvar har vi ju oxå en 4-åring som på klingande stockholmska deklarerade att hennes ben ”höll på att gå av” efter ca 30m! Som belöning blev det glass, cola och öl efter strapatsen!

På väg hem pep vi inom en trädgårdsbutik för att köpa miljoner meter sladd till Stefans gräsklippare Som tvunget skulle vara elektrisk (haha) och olja till nya köksön.

Sen blev det blixtmiddag till de vrålhungriga barnen, gräsklippning, tvättning och sedan lyxmiddag med maken i solen. Härlig intensiv dag!

20120616-211811.jpg

20120616-211848.jpg

20120616-212150.jpg

2 tankar om “Le Salève!

 1. Bon soir! Ja det är ungefär så långt mina fem år med franska sträcker sig är jag rädd. Ja, oxh så kan jag ju voulez-vous meningen också så klart med det har jag inte de fem åren i skolbänken att tacka för.

  Nåväl, nog om det! Det glädjer mig att läsa att ni installerat er så bra och så snabbt. Jag har hitills varit absolut urkass på att kommentera, men nu skall det bli ändring på det då jag äntligen blivit med Bloglovin.

  Här regnar det non-stop så den planerade dagen i solen fikandes, sipprandes på vin och grillandes undertiden barnen studsa studsmatta byttes mot Lek & Bus i Upplands Väsby. Helt ok det med- kusinerna somnade lätt ikväll!

  Vi ser så fram emot att komma och hälsa på er. Klapp klapp kram hälsar Ecki till Mimmi.

  xo

  • Darling P!
   Härligt med comments, det vet du 😉
   Vi har det toppen här! Ser väldigt mycket fram emot ert besök, ska bli härligt med umgänge och mys. Vi fixar färdigt nu både inne och ute….alltid finns det något att göra (och köpa).
   Idag åker vi en tur till Annecy, hoppas på ett bad!
   Pussar till fina familjen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s