Flow

Vi hade ett mission! Fixa en överraskning till pappa Stefan, men oxå fira lilla E’s dopdag på kvällen. Inga problem!

20120617-204742.jpg

Vi stack till Ikea! Hade ett enormt sug av att få ersätta det ill-vinröda köksbordet tillhörande husets ägare med en köksö. Vi tyckte på många sätt att det skulle piffa upp köket och samtidigt, ack så viktigt, göra det något mindre vinrött. Mimi och jag slet med att sätta ihop pjäsen.

När det började närma sig hemkomst för pappan, satte vi Malte på att hålla utkik på garageuppfarten med ett glas rosé och en liten skål pretzels (skulle kunna skriva att långt inlägg om varför salta pinnar är det optimala snackset alla kategorier, en annan gång….).

Vi slängde ihop den (okej, alla skruvar var kanske inte helt iskruvade), flippade runt den på alla fyra, snitsade och piffade med grönisar och frukt – samt dukade upp en liten drink! Som tur var var Stefan lite sen från jobbet och därmed hann vi i god tid (läs några minuter tillgodo)…voila!

20120617-214716.jpg

20120617-215038.jpg

2 tankar om “Flow

  1. Shit pommes frites- vilka händiga tjejer. Handy Manny kallas man då chez Nisslers. Ser fram emot snacks inom enkom några veckor!

    Snart sover båda våra små terrorister, inte svårt för er att lista ut vem av dem var ett party animal även ikväll och för bara några minuter sedan tyckte det var ok att stänga om sina små blå.

    Här har det ösregnat större delen av dagen så när solen väl tittade ut var vi inte sena på att spendera resten av eftermiddagen och kvällen på studsmattan och i trädgården.

    Lite rött nagellack skall på sedan är det natti-natti på Gränden.

    Klapp-klapp-kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s