Real busy down at the office

Började dagen med att ta fram alla papper vi fått den senaste tiden och bara samlat i en stoooor hög. Verkligen blandat asviktigt med kvitton, bruksanvisningar, skolpapper, räkningar, mobilkontrakt….i en enda stor röra. Suck. Man måste ju förstå vad ett papper innebär, innan man slänger/arkiverar…Jag kavlade upp och skred till verket! En stor, skummig latte hjälpte mig på traven! Två timmar senare. Högen finns kvar, men nu vet jag vad det står på alla papper, vissa är arkiverade, andra kastade och vissa åtgärdade 😉

Helt plötsligt hördes ett illvrål från ovanvåningen då barnen insåg att det Wii-spel som inhandlades igår, saknade en liten detalj, nämligen själva spelet!!! Tomt fodral! tack så j-vla mycket. Därför sitter vi nu och fikar, för andra dagen i rad, på samma McD. Alla tidningar skriver om Frankrikes förlust på förstasidan och att Zlatans mål var: un but epic! – ett av EMs snyggaste! Looove Zlatan! ”Det är därför han är så dyr, sa kommentatorn på TV igår, han styr spelet i Milan och han gör det även i Sverige. Han är helt unik”!

Näpp! Nu ska vi handla kvällens dinner! Läste precis att något hänt i Toulouse, läskigt eftersom finaste maken var där på jobb igår!

Bifogar en bild på våra soptunnor! Lycka alla ni med egen soptunna vid huset! Här måste vi slänga in soporna i bilen och köra några 100m för att kasta….

20120620-162649.jpg

20120620-162702.jpg

Kompenserar med Esters snygga naglar som hon själv stylat 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s