Sommarsöndag

Idag klippte vi till på en riktigt skön dag! Eftersom vädret var ill-fint, tyckte vi alla att en aktivitet som innehöll bad, sol och att vara ute i största allmänhet, var det som kändes mest rätt. Det blev en tur till badlandet Vitam’parc! Stefan hade aldrig varit där, på tiden med andra ord! Det var superskönt, kort&gott. För mycket folk såklart, men vi lyckades skita i det, bada med barnen och bara ha det familje-skönt. Ingen skola och inget jobb, bara sol, bad och glass liksom.

20120909-224249.jpg

Sen blev det lyxig söndagsmat med pilgrimsmusslor som bonusförrätt och sedan sashimi på Salma-lax! Love it! Länge sen vi åt sushi eller sashimi. Åhhh. Gott.

20120909-224456.jpg

20120909-224514.jpg

Satt ute i sköna kvällen och åt, konstaterade att vi nog aldrig bott så tyst tidigare, vi brukar alltid ha nära till liv&rörelse och ljud. Firade med att lyssna på Stefans spellista på Spotify som är Bob Dylans ”make you feel my love” i olika tolkningar! Skulle länkat, men det funkar inte…men, för guds skull, leta upp den!!!

Ja, sen blev det lite FaceTime, lite film, lite högläsning, lite bloggläsning. Då hittade jag den här bilden, från Isa form. Fin va?

20120909-225918.jpg
Passar perfekt i den här familjen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s