Family dinner

Älskar sådana där röriga och härliga familjemiddagar med både vuxna och barn, massa god mat, gärna ute (vid något läckert hus vid Medelhavet helst, haha), vin i karaffer, flera rätter, stort läckert bröd direkt på bordet och massa härligt snack. Helst så att ingen får en syl i vädret, skratt och glada barn (alla). Nu när vi bor långt borta från släkt och de flesta vänner, blir det ju lite svårt att fixa till det just så. Fast det blir ofta ganska bullrigt och mysigt även om man ”bara” är fem i familjen, i alla fall hemma hos oss. Man behöver räcka upp handen vid matbordet om man ska få ordet hos oss. Idag räckte t ex Ester upp handen och sa: ”vad är det som hänt med det fina klassamhället?” (en line ur filmen Madagaskar som barnen älskar!). Haha!

Såhär såg middagens Bolognese ut, lite grå på bild, men ganska god…

20120919-190525.jpg

Har oxå fixat lite med mina IKEA-köp, grymt nöjd med nya gardiner, som gör att det blir lite mjukare här hemma med stenväggar och klinkergolv.

20120919-190648.jpg

Allt svart-vitt är borta (inte helt såklart, men ”rensat”) till förmån för lite bruna Mulberry-toner, me like!

20120919-190801.jpg

2 tankar om “Family dinner

  1. Vad fint ni har det! Sitter och funderar på när vi kan åka till Bourgogne igen och ta vögen om er, men har faktiskt ingen aning. Livet här är lika hektiskt som ert verkar vara. Kanske i sommar i Sverige istället. Ni måste ju komma till Värmland ngn gång.

    • Klart ni måste komma och få en dos av France! Vill gärna få hjälp av Monsieur att bygga upp en vinkällare! Just nu handlar jag bara på måfå och fyller hyllor….Annars, Värmland – gärna!!!
      Kramar!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s