Snygga sopor

När fina maken fyllde år önskade han sig en soptunna. Hans syskon och mamma som fick den på sin ”lista” tyckte önskningen var lite av det ovanliga slaget…men så fick det bli (han har ju typ allt annat och de är snälla)!

En sån här snygging finns numera hemma hos oss. We love it! Man klickar på locket och det öppnar sig lätt. Luktar absolut ingenting om soporna (hard core testat med Olles bajsblöjor och franska skaldjur) och fin att se på. En bra present alltså. Tio års garanti, bara en sån sak.

20121019-122209.jpg

20121019-122222.jpg

Eftersom jag jobbat länge med media och reklam, blev jag ju lite glad när jag såg följande uppslag (bland de allra första uppslagen också noterade medierådgivaren i mig) i franska Elle Décoration.

20121019-122631.jpg

Rätt målgrupp för produkten – check! 😉

5 tankar om “Snygga sopor

  1. Vi är ju ganska vana vid Stefans lite smått ovanliga önskningar och fin är den!!, Har ju själv använt den, även om vissa saker hamnade utanför. ( hm! ). Roligt när presenter blir uppskattade, även om det är en ” skitsak ”. Kram

    • Vad kul med en kommentar från dig, det gjorde min dag!!! Den är väldigt uppskattad och sååå fin! Nu måste jag dock köpa fler av de vita soppåsarna som passar till…undrar var man gör det tro? Ska vi Skypa idag?
      Ha en härlig vecka!
      Puss&kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s