En bonus-dag

När vi gick och la oss igår var det regn och full storm ute. Knakade i taket och hade sig. Ester illvrålade mitt i natten och fick hämtas ner till oss. Fattar att hon vaknar när huset låter som det spökar big time.

Sen vaknade vi till snölandskap idag! Stefan och barnen gav sig iväg glada i hågen kl 7 som vanligt, men då han gled ner på vår uppfart och rakt i brevlådan och sen blev fast, ja då gick gänget in i värmen igen och vi tog oss istället en bonusdag. Stefan jobbade hemma och Ester var den enda som stack till skolan…

En bonus-ledig dag mitt i veckan alltså! Underbart rent ut sagt. Barnen har åkt pulka, spelat schack, spelat Wii och läst sina böcker. Stefan har jobbat och jag har fixat tvätt, strukit och adventsfixat! Vår stora julstjärna lyser upp hela grannskapet känns det som. De fyra adventsljusen varje söndag är inget man tänder här och adventsljusstakar finns inte. En kompis frågade häromdagen: ”på IKEA finns ljus med nummer 1-4 på, vad betyder det?” Adventskalendrar med 24 luckor fyllda med choklad finns till barnen dock, så lite advent firas ändå.

När lilla E drog till skolan efter sitt lunch break drog vi andra till simhallen. Hyfsat ensamma, jag simmade och barnen stimmade 😉

Nu har vi också fyllt kyl och vinkällaren och är laddade inför finfrämmande som anländer imorgon. Därför stress-stryker och panik-städar jag nu järnet, medan resten av familjen tittar på film och moffar popcorn (andra gången denna vecka, I know).

20121129-193749.jpg

20121129-193820.jpg

20121129-193840.jpg

20121129-193854.jpg

20121129-193929.jpg

2 tankar om “En bonus-dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s