Fredags-shopping

Jag har nog glömt att skriva om Carrefour den senaste tiden. Det betyder dock inte att jag inte längre gillar, läs älskar, detta ställe. Att handla mat i La France är en av hemmafrulivets absoluta upp-sidor (som man säger på flytande svengelska)! Kolla här då! Dagens lösviktsgodis: färska musslor från Normandie för 3€ kilot! Exakt hur trevligt?

20130118-232228.jpg

Eller, kolla champagne-hyllan då, för lite utbuds-perspektiv! I en helt vanlig normalstor mataffär. Man måste älska det. Lite roligare att rulla runt med kundvagnen helt enkelt.

20130118-232351.jpg

6 tankar om “Fredags-shopping

  1. Förstår dig preciiis! Måste vara underbart att ”lalla runt” där haha:) Att handla mat är en av de stora höjdpunkterna när man är utomlands, att botanisera i mataffärer. Vi brukar handla på Carrefour i Spanien, fransmännen levererar även där, hur mycket som helst. Och man skall absolut inte åka dit med tre barn, utan helst ensam med en enorm kundvagn (och matkonto:). Hoppas ni får en härlig helg med både Champagne och musslor! Kram

  2. Ja Carrefour är bra, kan tänka mig att det är än bättre i Frankrike än här i Madrid. När svärföräldrarna var här för en vecka sen var de chockade över de billiga priserna på frukt och grönsaker, sånt är ju hutlöst i Stockholm.

    Men jag saknar amerikanska Whole Foods…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s