Surprise!

Häromdagen, när jag som allra bäst behövde det, låg det två paket i brevlådan!! Post är det bästa som finns (nästan!) och just denna dagen var det oslagbart! Att någon därhemma tänker på en känns så bra. Jag gjorde hoppsa-steg uppför trappan, typ så glad blev jag. Ett kuvert med tidningar från finaste ex-kollegorna. Jag som äääälskar magasin och lyxen är obeskrivlig nu när inte längre alla magasin och tidningar som kommer ut i Sverige, finns på ens skrivbord varje vecka. Nu njuter jag, om möjligt, mer än någonsin av ett krispigt ex av en ny tidning.

Ja, sen kom det ett paket till. Med det bästa en utlandssvensk kan få. Svenskt godis såklart!! Det fick bli en spontan film-kväll med hela familjen bänkad för att fira såklart! Tack finaste Anna!!

20130124-213123.jpg

Ikväll är det dags att fira igen, fredag it is! Tjohooo!

8 tankar om “Surprise!

  1. Underbart att se godiset uppdelat i skålar med lakrits för sig. Är det bra eller mindre gott? Hemmakvälls godis är lyxigt även i en svensk småstad. Altid lika gott. Ha en ljuvlig helg.

    • Haha! Det var enkelt! En mise-en-place i godis-form. En skål/barn med godis och dito ostbågar. Saltisarna till de vuxna. Vi älskar det!! Endast hälften av godiset användes, resten sparade till ny högtidsstund…Stefan förhandlade sig till Esters skål med ostbågar 🙂
      Hur som helst, det var heavenly! Thx
      Kram!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s