Vad är det för en dag?

Knappt har vi lämnat årets fattigaste månad bakom oss (phew!), så har Vabruari börjat. Haha. Allt enligt Aftonbladet på nätet….från depp till depp alltså, vilket är – inget för mig.

Det där med vab är sjukt smidigt för hemmafruar, någon fördel måste vi ha. Det skulle ju kunna störa en tjejlunch eller planerad skiddag, men annars är det ju bara att vara sjuk om man nu måste det. I’ve got time 😉

Sitter nu och äter lunch med hela Genève för mina fötter. Hade jag bara haft en riktig kamera, skulle ni fattat hur fint.

20130201-124620.jpg

Om man kisar kan man låtsas att det är Los Angeles som ligger framför en…det gör jag ibland dårå…

Är sjukt nöjd sedan jag fixat och trixat hela förmiddagen. Storstädat! Lyssnat på P4 och skrikit rätt ut ibland, när jag tycker folk är för korkade i tävlingen Skånemästaren. F’låt mig, men det är sant.

Det här med att fredagsstäda och fiffa är ju bara för härligt. Älskar hur krispigt det blir här hemma, i cirka 3h håller det också – wohooo. För sen serveras det tacos i denna familjen och då tappas ca 99% av den nyvunna krispigheten. Lite som om vi satt vid bordet och matade varandra genom att försöka kasta in mat i munnen på personen mittemot en vid bordet. Ungefär så ser det ut efter. Men nu, är det fint en liten stund till. Min stund.

20130201-125504.jpg

Maken kommer ju äntligen hem idag. han hälsar att han äger där borta i Val Thorens och det var ju bra. Vi i familjen vet ju det där, men helst ska ju företagsledning och andra hålla med. De brukar gå igång på andra argument och än vi här ”himma”. Hemkomst av make ska såklart firas traditionsenligt. Fredags-bricka ska preppas. Så jobbar vi här.

Har bara några presos kvar till blivande femåringen. Har fått för mig att ge henne en tuggummi-maskin, var fn hittar jag det? Och vad, heter det på franska?

Gårdagen ägnades åt shopping i Annecy i skön vårsol.

20130201-130059.jpg

Jag försökte hålla mig långt borta från alla REA-skyltar som skrek åt mig. 70% sa de…kommsi…Har bestämt mig för att vara nöjd med det jag har, intervjua prylar innan jag ev köper dem: behöver jag verkligen dig?

Men alltså. Fyra små mini-grytor för 1€ fick ändå följa med hem. Synd att vi är fem i familjen bara…men en fransk tant hann före…

20130201-130359.jpg

Nä, nu ska jag vidare. Ciao!

5 tankar om “Vad är det för en dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s