Favorit i repris

Home alone. Tyst och tomt här i huset idag. Har precis skickat iväg stora barnen tillsammans med mormor och morfar, de ska åka skidor i Ischgl, Österrike den närmaste veckan. Det kommer att bli alldeles, alldeles underbart för dem. En favorit i repris är det faktiskt, då de gjorde samma resa förra året. Då flög M&M första gången själva, från Arlanda till Sturup, där morfar hämtade upp dem. Nästa dag bilade de hela vägen ner till Österrike. Idag, har de bara ca 50 mil i bil innan de är framme ikväll.

Bilen packades full av skidprylar, mat osv inne i vårt garage i morse.

20130215-122651.jpg

20130215-122707.jpg

20130215-122751.jpg

På väg mot Österrike!

Så glad för barnens skull är jag! En så himla härlig grej för både barn och vuxna. Superhärliga minnen för livet för dem alla. Själv bodde jag som barn nära både mormor och morfar och farmor och farfar och träffade dem mycket hela uppväxten. Hade en nära relation som jag alltid värdesatte mycket. Stor familj!

Då våra barn inte gör det på samma sätt är det ju extra härligt att man kan umgås tätt på detta sätt, extra intensivt. Göra roliga saker ihop.

Vi tre andra som stannar hemma kommer att sakna M&M såklart. Vi är ju fem i familjen! Men Ester har inget emot att ha mamma och pappa för sig själv ett tag. Vi unnar storisarna att ha exakt så kul som vi vet att de kommer att få. Å lite tomt blir det allt på fredagsmyset (fast definitivt mer popcorn till oss tre) 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s