Podcasts

Jag har glömt att skriva om hur jag är lite lätt besatt av podcasts. Detta fiffiga påfund för oss som älskar våra smartphones.

Det började med att jag inte riktigt får till det med musik när jag ska springa/powerwalka på löpbandet vi så fiffigt har här i källaren. Klarar inte av när musiken byter takt eller att en låt är bättre än en annan osv. Jag kommer helt ur fas, eller snarare aldrig in i någon bra pace. Däremot funkar det mycket bättre, och helt oväntat, med prat för mig.

Alltså lyssnar jag nu på diverse podcasts när jag ändå spenderar tid på löpbandet. Och då vill jag inte stanna, för jag vill ju lyssna färdigt! Inte bara ”nästa låt också”. Jag vill ju höra hela podden. c/o Hannah & Amanda t ex, som är supercharmigt tjejsnack. Men, det verkar jag ju inte vara ensam om att tänka. Dem verkar ju de flesta lyssna på. Lite fascinerad av dem är jag och följer med spänning deras tidning (mitt gamla jobb gör sig påmint). De känns som denna tidens Amelior. Och tidningen känns som en nya tidens Amelia tycker jag. Lite av allt, med A och H som tydliga profiler. Precis som A på sin tid. Och alla med Oprah som tydlig förebild. Hmm, en liten utsvävning från mitt förra liv.

20130219-101925.jpg

Tillbaka till mina podcasts! En annan favorit som jag alltid återvänder till är ju Spanarna. Fullkomligt älskar dem och tröttnar aldrig!

20130219-102039.jpg

Senast jag letade efter nya inspirerande podcasts, hittade jag en som helt är dedikerad till vår stora favorit Seinfeld! Har inte hunnit lyssna än, men det bådar ju gott!

20130219-103125.jpg

Och när jag ändå var på gång, hittade jag franskakurser också! Perfekt ju! Började direkt prenumerera. Det fanns på många språk, tips till andra i utlandet 😉

Numer längtar jag till löpbandet när en ny rolig pod kommit ut!

20130219-103502.jpg

3 tankar om “Podcasts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s