Finaste presenten

Tänk att man kan önska sig något utan att riktigt veta om det! Helt plötsligt känner man att det finns saker man inte kunnat leva utan. Precis så var det med detta vackra och tunga ekollon som numera så stiligt håller upp vår sovrumsdörr. Som fina gästerna släpat med sig ända från Stockholm. Love the giver!

20130318-181010.jpg

Ogillar starkt dagen då gäster åker hem. Utan att man vill går tankarna till avståndet hem till vänner och familj. Man känner sig lite ensam. Man går och plockar ihop saker och tänker och saknar redan.

Tja. Bästa botemedlet mot det är en rejäl familjemiddag och några stöddiga glas vin. Så plockar dagen genast upp! Eller det faktum att fina vänner ringer och undrar om man kan åka med och åka skidor i Courmayeur imorgon? Inte helt ensamma ändå.

Den där med den bästa presenten. Saker i all ära. Men helt klart är ju att det bästa är folk kommer ner och hälsar på. Det är det allra, abästa.

7 tankar om “Finaste presenten

  1. Ja visst är det härligt när man får Sverigebesök! Vi bor så långt bort, så det är inte många som kommer hit, men intresset är större nu när vi bor utanför San Francisco än när vi bodde i regniga Seattle i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s