From boots to ballerinas

Den tiden när man ska byta från stövlar till ballerinor är en utmaning tycker jag. Samma sak varje år. Tenderar att ha stövlar lite för länge. Känns naket, och så är fötterna bleka. På hösten är det samma sak, fast omvänt. Behåller ballerinorna tills fötterna är is. Vägrar strumpor in i det längsta.

Converse är en bra ”övergångssko”, men de funkar ju inte jämt. Det är sådant här man funderar på, när det är 17 grader ute och lite svettigt i stövlar…som det var igår.

Jag var faktiskt på date i Annecy! Eller ja, jag räffade en supertrevlig svensk tjej som bor här omkring. Som en kompis-blind-date. Jättetrevligt var det i alla fall, och vi hade massor att prata om. Två blondiner i Frankrike. Älskar att expatlivet för ihop en med härliga människor man aldrig annars träffat.

Var jätteglad när vi sa hej då efter att ha pratat oavbrutet (jag) i över två timmar. I rena glädjen passade jag på att vårshoppa till barnen på H&M. Shortsen behövs snart hoppas jag! Hittade också en superfin blomsterbutik som jag inte sett förr, (tycker ofta att franska blomsterbutiker är trista och har fula blommor) som hette Happy. Precis vad jag blev av dessa urfina ranunkler. En klar favorit här hemma.

20130323-121526.jpg

Min vas med videung fick snällt flytta från matbordet till ett sidebord 😉

20130323-121700.jpg

Sen fick jag nästan andas i papperspåse när jag sådär hippsomhapp sprang på Zara Home! Herregud att det bara låg där. Älskar den butiken…!

Eftersom vi snart väntar hit några av våra favoriter på storfamiljsbesök, åkte jag sen till Carrefour för att bunkra lite. Massor av vin och fil och juice, då klarar vi oss länge tänkte jag. Men jag köpte också en hel del lite crazy från fiskdisken. Snart ska maken gå loss vid spisen. Totalt inspirerade är vi av Pluras kök, som vi ser på TV3play….

To be continued.

4 tankar om “From boots to ballerinas

    • Ja det hade varit något 😉 – är det ok om det är jag som flyttar närmre dig (och NYC) då?!
      Vi har ju nu tagit Plura-inspirationen ett steg längre och måste bara laga det mesta 😉
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s