Cinco de Mayo

Våren 2006, åkte vi på semester till Puerto Vallarta, vid kusten i västra Mexico. Lite norr om Acapulco och definitivt söder om Vancouver. Vad jag vet ingen semesterort dit så många svenskar åker. Men dit åkte vi i alla fall! Och hamnade mitt i det galna firandet av Cinco de Mayo. Älskar när man möter nya kulturer och lär sig nytt på köpet.

Cinco de Mayo, vilken högtid det nu än är, firades med pompa och ståt där vill jag lova. Kan inte påstå att vi brukar fira denna högtid, men då jag nu kom på detta just idag så tycker jag att det är dags att damma av vårt firande av denna högtid. Ananaspaj och glass ska det bli till fikat idag. Så det så!

Mexico-resan skedde på den tiden när vi var fyra i familjen. Malte, passade dessutom på att fylla just fyra när vi var där. Det var en ljuvlig semester med en mix av hav och strand och pool och sol och tacos och piña coladas och väldigt mycket härligt från morgon till kväll. Med en fyraårig och en 2,5-åring var det full rulle med tidiga morgnar och tidiga kvällar. Småbarnslivet i ett nötskal. Ljuvliga memories. Lite pics från Puerto Vallarta.

20130504-184328.jpg

20130504-184346.jpg

20130504-184406.jpg

20130504-184415.jpg

Happy Cinqo de Mayo nu då 😉

Bilder, Pinterest. (Hotellet är det vi bodde på.)

2 tankar om “Cinco de Mayo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s