6 tankar om “Kontakta oss!

 1. Hej familjen Solfors !
  Vad trevligt att läsa om hur ni har det.Du är ju verkligen en fantastisk berättare.Härligt att ni har det bra därborta. Just nu är vi i Singapore och träffar familjen. Det är härligt att få vara nära sina barn och njuta av deras vardag. Här är varmt och fuktigt. Linne och shorts är vad som behövs.Hälsa mamma och pappa och ha det så bra däröver.
  Singaporehälsningar från Ann-Christin

 2. Hej Sofia
  Kul att läsa om era äventyr i Frankrike! Fotoböcker blir även uppskattat som julklapp till mor och Far, en dokumentation över 2012, kanske? Vi gjorde fotoböcker om barnen via vistaprint och drogeriemarkt ”dm”. Det gick jättelätt!

 3. Läser med nöje om era trevliga utflykter både hemmavid och på era resor. Nu blev jag väldigt nyfiken på den mysiga lunchrestaurangen i Italien. Kan du avslöja namnet gör vi nog ett besök i vår. Vi har inte långt från vår vår hemort på Côte
  d´Azur.
  Fellini

  • Hej!
   Kul att du läser.
   Alltså, när det gäller restaurangerna. Menar du den i Lucca så hette den All’Olivio på Piazza San Quirico. Den var lite flottare, med urgod mat och supertrevlig på alla vis. I Florens hette den il Latini och låg på Via del Palchetti. Den är väldigt ”local” och känns väldigt italiensk. Maten bara kom in i jämn takt och det ena var godare än det andra. Väldigt billigt var det! Supertrevlig personal och familjär stämning.
   Vänliga hälsningar!
   Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s